Alihankintaverkosto-palvelu tuo ratkaisuja koronakriisin synnyttämään resurssipulaan

”Koronakriisi on johtanut monessa tuotannollisessa yrityksessä resurssipulaan, jossa tarvittavia komponentteja, raaka-aineita ja palveluita tarvittaisiin nopeasti toiminnan jatkamiseksi. Samaan aikaan osa yrityksistä on kysynnän hiipuessa joutunut ajamaan alas tuotantoaan. Elinkeinoyhtiö Turku Science Park Oy alueellisine yhteistyökumppaneineen on käynnistänyt pikavauhtia Alihankintaverkosto-palvelun, jonka tavoitteena on vahvistaa ja luoda uutta valmistuksen ja palveluiden verkostoa.

– Alihankintaverkoston toimintaperiaate on yksinkertainen. Verkkopalvelussa yritykset ilmoittavat joko tarpeestaan löytää alihankkija tuotteelleen tai sen osalle tai mahdollisuudestaan tarjota muille omaa tuotantokapasiteettiaan ja erityisosaamistaan. Yritykset voivat potentiaalisen kumppanin löydettyään olla suoraan yhteydessä ilmoittajaan, kertoo Turku Science Park Oy:n TechTurku-kärkialan asiakkuuspäällikkö Timo Huttunen.”

Lue lisää tästä palvelusta, joka luotiin ideasta toteutukseen vain muutamassa päivässä, Turku Business Regionin verkkosivuilta. Itse palveluun pääset suoraan tästä.

3DTech on luonnollisestikin mukana palvelussa. Teollinen 3D-tulostus soveltuu nykyään jo monien erilaisten kappaleiden ja komponettien kustannustehokkaaseen valmistukseen myös sarjatuotantona. Ota yhteyttä ja kysy lisää.

Takaisin