Apua yrityksesi 3D-tulostustarpeiden kartoittamiseen

Moni yritys säästäisi selvää rahaa, ajasta puhumattakaan, jos hyödyntäisi toiminnassaan 3D-tulostusta. Tekniikkaa ei kuitenkaan käytetä, koska sitä ei joko tunneta lainkaan, tai sitä tunnetaan liian vähän, jotta osattaisi tunnistaa mahdolliset käyttökohteet varsinkin tuotantoprosessin eri vaiheissa. Tyypillisiä esimerkkejä tuotantolinjalla ovat erilaiset jigit, räätälöidyt huoltotyökalut ja linjaston varaosat, joiden puute / hajoaminen pahimmillaan aiheuttaa tuotannon pysähtymisen, mutta joiden toimitus voi kestää kauan. Tällöin 3D-tulostus tulee avuksi.

Haluaisitko sinä selvittää, hyötyykö yrityksesi 3D-tulostuksen käyttöönotosta ja miten? Ota yhteyttä, niin tulemme avuksesi kartoittamaan tarpeesi. Autamme tunnistamaan yrityksesi potentiaaliset käyttökohteet nyt ja tulevina vuosina sekä autamme kannattavuuslaskelmissa tulostuspalvelun, omien laiteinvestointien ja niiden yhdistelmän välillä.

Tuote- ja teknologiakehitys

Tuotekehitystoimintaamme harjoitamme 3DTechistä vuoden 2021 alussa irtaantuneessa Brinter Oy:ssä. Myös kehittämämme laitteet ovat tavaramerkiltään Brinter®.

3D-teknologian kehityksessä Brinter Oy on erikoistunut biologisten ja muiden orgaanisten aineiden tulostamiseen liittyvien prosessien kehittämiseen. Esimerkkinä näistä lääketieteessä hyödynnettävät biotulostusprosessit sekä sellupohjaisten materiaalien teollinen tulostaminen. Yrityksessä kehitetään tulostusprosesseja sekä pienimuotoisempaan laboratoriotarpeeseen että teollisuuden massatuotantoon. Apuna kehitystyössä on kansainvälinen verkosto yrityksiä, yliopistoja ja tutkimuslaitoksia.

Lisää biotulostuksesta ja biotulostimista Brinterin verkkosivuilla. 

Puhelin: +358 44 733 6101
Sähköposti: contact@brinter.com