3D-ratkaisujen ammattilainen

Olemme suomalainen, 2013 perustettu ainetta lisäävään valmistusmenetelmään eli tutummin teolliseen 3D-tulostukseen ja siihen liittyviin ratkaisuihin ja palveluihin sekä 3D-teknologian kehittämiseen erikoistunut yritys. Yrityksen perustajat ovat seuranneet alaa mielenkiinnolla jo yhdeksänkymmentäluvun lopulta asti ja hyödyntäneet osaamistaan teollisissa lopputuotteissa vuodesta 2006.

Tarjoamme asiakkaillemme ja kumppaneillemme aina parhaan mahdollisen ratkaisun 3D-teknologiasta riippumatta. Asiakkaidemme tarpeiden ymmärtäminen on meille tärkein asia nyt ja tulevaisuudessa, ja tavoitteenamme on olla asiakkaillemme lisäarvoa tuottava kumppani koko ketjun ajan suunnittelusta tuotantoon saakka. Tukenamme tässä on kattava yhteistyöverkostomme, johon kuuluu niin kotimaisia kuin kansainvälisiäkin yrityksiä sekä tutkimus- ja oppilaitoksia.

Toimipisteet

Yrityksellämme on tällä hetkellä kaksi toimipistettä. Päätoimipisteemme on Salossa, jonne olemme keskittäneet palvelutuotantomme. Turun toimipiste puolestaan keskittyy 3D-tulostusprosessien kehitykseen painopisteen ollessa biomateriaalien 3D-tulostamisessa.

Turussa pidämme myös 3D-ratkaisuklinikkaa, jonne asiakkaat ovat tervetulleita keskustelemaan 3D-ratkaisuihin liittyvistä kysymyksistä. Lisäksi Turun toimipisteessä on Turun Teknologiakiinteistöjen Werstaan asiakkaita palveleva 3D Demo Lab.

Tiimi

Marko Piira
Perustaja, toimitusjohtaja

marko.piira@3dtech.fi
+358 45 3459980

Tomi Kalpio
Perustaja, hallituksen jäsen, kehitysjohtaja

tomi.kalpio@3dtech.fi 
+358 44 7336101

Riitta Noponen
Myynti ja markkinointi

riitta.noponen@3dtech.fi 
+358 40 8019185

Keijo Koskinen
Myynnin johto, ratkaisumyynti

keijo.koskinen@3dtech.fi 
+358 44 5941659

Tomi Mikkonen
Tuotekehitysinsinööri

tomi.mikkonen@3dtech.fi