Ideat elämään 3D-ratkaisujen avulla

Pyrimme aina löytämään asiakkaillemme parhaan kokonaisratkaisun, oli kyse sitten tulostuksesta, skannauksesta, suunnittelusta tai mistä tahansa muusta palvelustamme. Tarjoammekin yrityksille helpon ja vaivattoman tavan päästä sisään 3D-ratkaisujen maailmaan ja saada niistä täydet hyödyt ilman, että yrityksen tarvitsee investoida laitteisiin tai alan tekniseen osaamiseen itse. Teemme yrityksille tarvittaessa tarvekartoituksia, joissa käymme yhdessä läpi esimerkiksi yrityksen tuotantoprosessia, ja kuinka sen eri vaiheissa voisi hyödyntää 3D-teknologiaa. Ja kun kyseessä on tuotekehitysprojekti, meihin kannattaa ottaa yhteyttä jo projektin alkuvaiheessa. Näin voimme yhdessä löytää ne parhaat mahdolliset ratkaisut juuri sille projektille.

Innovoimme jatkuvasti uutta ja haluamme kehittyä ja oppia. Ei siis kannata epäröidä erikoisemmissa, perinteisen laatikon ulkopuolelle menevissäkään, 3D-maailmaan ja valmistukseen liittyvissä toiveissa ja kysymyksissä.

3D-tulostus

Tarjoamme yrityksille palveluna korkealaatuista teollista 3D-tulostusta huippuluokan laitteilla ja usean vuoden kokemuksella. 3D-tulostus on kustannustehokas tapa valmistaa osia teolisuuden ja yritysten tarpeisiin. On tarve sitten lopputuotteille tai protoille, yhdelle kappaleelle tai kokonaiselle sarjalle, me pystymme auttamaan. Myös yksityishenkilöt ovat tervetulleita.

Sopimusvalmistus

Tarjoamme myös pidemmälle räätälöityjä valmistuspalveluita asiakkaillemme ja kumppaneillemme. Ytimessä on 3D-tulostus, johon yhdistämme esimerkiksi ruuvi-inserttien asennusta, kokoonpanoa, erilaisia jälkikäsittelyjä sekä asiakaskohtaisia laadunvarmistus ja -hallintaprosesseja.

3D-suunnittelu ja -mallinnus

3D-mallinnuksella tarkoitetaan tietokoneella tehtyä kolmiulotteista suunnittelua, jonka tuloksena kappaleesta syntyy digitaalinen 3D-malli. 3D-tulostuksessa tällainen malli tarvitaan aina, jotta kappale voidaan tulostaa. Tarjoamme palveluna pääasiassa olemassa olevien kappaleiden mallinnusta 3D-formaattiin.

3D-skannaus

Mallinnuksen tueksi tarjoamme myös 3D-skannauspalvelua. 3D-skanneri on kätevä apuväline, kun olemassa olevia fyysisiä kappaleita halutaan mallintaa digitaaliseen muotoon. Kyse voi olla esimerkiksi vanhemmista kappaleista, kuten vaikka varaosista, jotka on suunniteltu aikana ennen sähköisiä suunnitteluohjelmistoja, tai sitten kyse voi on käänteisestä suunnittelutarpeesta yleisemmin.

3D-teknologian kehitys, koulutus ja konsultointipalvelut

Kehitämme 3DTech Oy:stä irtaantuneessa Brinter Oy:ssä 3D-tulostusprosesseja sekä omaan että asiakkaidemme tuotantoprosesseihin yhteistyössä kattavan globaalin kumppaniverkostomme kanssa.  

3D-skanneri